Εκτυπωτικές Υπηρεσίες

athanassoulas_print

Η εταιρία Αθανασούλας ΑΒΕΕ συνεχίζοντας το όραμα των ιδρυτών της, συνεχίζει να προσφέρει εκτυπωτικές εργασίες υψηλής ποιότητας εξοπλισμένη πάντα με την τελευταία τεχνολογία στην offset εκτύπωση, και οπλισμένη με την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, είναι βασικός πυλώνας της Ελλαδικής εκτυπωτικής βιομηχανίας.

Κανένα έργο δεν είναι αρκετά μεγάλο για την εταιρία και καμία πρόκληση δεν είναι δυνατή να την κάνει πίσω.

Η δυνατότητα εξυπηρέτησης πολλαπλών project είναι απο τα ποιό δυνατά μας στοιχεία.
Είμαστε δε περήφανοι που οι πελάτες μας δεν μας βλέπουν μόνο σαν απλούς εμπορικούς συνεργάτες , αλλά προπάντων σεβόμενοι την ανθρώπινη δυναμική, είναι πάντα ωραίο να ακούς απο την δική τους πλευρά οτι μας αντιμετωπίζουν πρώτα απο όλα σαν φίλους σε όλες τις στιγμές τους.
Γιατί η Αθανασούλας ΑΒΕΕ είναι η εταιρία που πάντα θα σέβεται την ανθρώπινη πλευρά της διεταιρικής σχέσης.

Οι υπηρεσίες της εταιρίας αρχίζουν απο το Ατελιέ, το διαχωρισμό, και καταλήγουν στην επιλεγμένη εκτύπωση. Όλες οι υπηρεσίες εξυπηρετούνται “in house” για μεγαλύτερη συνέπεια και σωστή συνεννόηση με τον πελάτη μας.

Οι εκτυπωτικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν όλο το εύρος της εκτύπωσης. Από απλό χαρτί, μέχρι περίπλοκες κατασκευές και αρτίστικες βιβλιοδεσίες, προσκλητήρια, τσάντες, σταντς κλπ. Είμαστε στη διάθεσή σας για μια γνωριμία απο κοντά προκειμένου να σας αναλύσουμε όλο το εύρος των δυνατοτήτων εκτύπωσης της εκτυπωτικής μας μονάδας.

athanassoulas_print2
IMG_7280
IMG_7289

…ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

IMG_7287
IMG_7307
IMG_7282
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support